Погледнете ја авантурата на 16 годишното девојче кое ја украде колата од родителите

Во ноќта на 25 јуни, таа ги земала клучевити од автомобилот и отишла со нејзините пријатели да се возат низ градот во текот на ноќта. Бидејќи не

Прочитај повеќе...